BejelentésWWW.TENERIFFE INGYEN.5MP.EU

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

                                 

 

   A NAP FÉNY, AZ ÓCEÁN ÉS A PÁLMAFÁK ÖNRE VÁRNAK !

                   

 

 A Regency Resorts most meghívja Önt és családját  INGYEN 1 hetes üdülésre az örök  nyár szigetére Tenerifére!  

Az Atlanti óceán partjára,a Kanári- sziget legszebb részére.

Tenerife : a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye, évente mintegy ötmillió turista látogatja meg ezt a kis szigetet. Tenerife tengerpartján mindig süt a nap, a hegyek viszont állandóan felhőbe burkolóznak, a felhőkből pedig havas hegycsúcsok törnek a magasba. Egyszerre láthatunk pálmafákat és élettelen holdbéli tájat, homokos tengerpartot és hatalmas sziklákat. A kedvező éghajlat és a kellemes időjárás egész évben lehetővé teszi a strandolást, napozást, kirándulást.

Most ingyen üdülhet ezen a csodálatos szigeten!

Legyen ingyen a Regency Resorts vendége egy hétig a Kanári-szigetek legszebb részén, Tenerife délnyugati partvidékén, a Regency Club-ban! Miért ingyenes a nyaralás? A Regency Resorts most felajánlja szabad kapacitását mindazoknak, akik szeretnék megismerni és kipróbálni a szállodalánc  szolgáltatásait. 

             

 A Regency Resorts : igényesen felszerelt, otthonosan berendezett apartmanjaiban vendégeink kényelmét fűtött vizes medencék, szauna, edzőterem, squash pálya, szórakoztató műsorok és fakultatív programok sora szolgálja. Bármilyen igényes szállást biztosítunk is, és bármilyen vonzó is Tenerife időjárása és tengerpartja, nálunk is előfordul, hogy nem jut vendég minden apartmanba. A ház azonban folyamatosan teljes személyzettel üzemel, hiszen a Kanári-szigetek--en mindig főszezon van.

                                                  

 Az ingyenes szállás feltétele: a Regency Resorts luxus apartman házait és szállodáinak tevékenységét bemutatón való részvétele. ingyen..(magyar nyelvű). Potenciális vásárlóinknak a helyszínen tudjuk bemutatni szolgáltatásainkat, vendégeink megismerhetik a csodálatos Tenerife-t és változatos tájait, strandjait és szórakozási lehetőségeit.

További részletes információkat találhat a menü pontok alatt és Tenerife programjairól,kirándulásokról, látnivalóiról olvashat.

Legyen tél vagy nyár Tenerife  csak önre vár !

Elérhetőségünk: www.teneriffeingyen.5mp.eu 

 Utazás referens:

    Lovasné Hajnalka  Email:e.hajni@citromail.hu

  T:06/30-2-38-38-33

 

                              

                                   
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!